OVER ONS

Wij zijn e-influence!

Wij zijn e-influence, een jonge groep fanatieke krachtsporters die in 2018 een langgekoesterde gezamenlijke droom wilden verwezenlijken: het opstarten van een eigen supplementenlijn.

Lars Elsjan e-influence

over ons

SUPPLEMENTENLIJN

In ons doel een eigen supplementenlijn starten werden wij destijds (2018) belemmerd door bedrijven (inmiddels concurrenten) die torenhoge opstartkosten, minimale oplages en jaarlijks vereiste kosten (voedselveiligheidsplan) hanteerden. Als antwoord hierop besloten wij onze focus te verleggen. Ons doel werd het laagdrempelig mogelijk van een eigen supplementenlijn zonder enige vorm van aanloopkosten, minimale oplages en jaarlijks vereiste kosten. Je betaalt bij ons niets extra voor logo- en labeldesigns en digitale proefdrukken. Op gebied van supplementen ondersteunen wij momenteel diverse fanatieke sporters, bedrijven, personal trainers en influencers.

Onze supplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden o.a. gebruikt door bokser (world heavyweight champion) Anthony Joshua.

GROEI

Inmiddels is e-influence uitgegroeid tot het enige bedrijf in de BeNeLux (België, Nederland, Luxemburg), die het mogelijk maakt om een eigen supplementenlijn en/of kledinglijn starten zonder aanloopkosten, bestelbaar vanaf slechts 5 stuks. Dit houdt in dat je via ons al een compleet gepersonaliseerde supplementenlijn kunt starten voor nog geen honderd euro. De afgelopen jaren hebben wij al onze passie over krachtsport en kennis over supplementen in ons bedrijf gestopt om tot dit resultaat te kunnen komen, hier zijn wij trots op!

Momenteel bieden wij meer dan 1200+ volledig te personaliseren supplementen aan. Geen idee gaat ons te ver! 

JOIN E-INFLUENCE!

kledingijn

Verder terugkijkend, is e-influence in 2015 actief betrokken geweest bij de opstart van een succesvol kledingmerk die in 2018 verkocht is. Vanuit deze ervaring beschikken wij over een groot en waardevol netwerk van hoogwaardige kledingleveranciers en drukkerijen. Net zoals bij supplementen, maken wij het ook hierbij mogelijk een kledinglijn te starten zonder aanloopkosten, bestelbaar vanaf slechts 5 stuks.

Je betaalt bij ons niets extra voor logo- en labeldesigns en digitale proefdrukken.

MISSIE

Het laagdrempelig mogelijk maken om een eigen supplementen- en/of kledinglijn te starten zonder aanloopkosten, bestelbaar vanaf slechts 5 stuks.

VISIE

Het fungeren als een lange termijn partner voor klanten op gebied van gepersonaliseerde supplementen- en/of kleding waarbij bedrijfsgroei centraal staat.

SAMENVATTING

E-influence is kort samengevat een meedenkend bedrijf, gepassioneerd in de fitness en krachtsport. Wij bieden klanten een unieke kans om laagdrempelig en zonder aanloopkosten een eigen supplementen- en/of kledinglijn te starten, bestelbaar vanaf slechts 5 stuks. Hierin hebben wij de afgelopen jaren een relevant en hoogwaardig netwerk opgebouwd.

Wij ontzorgen klanten van A tot Z; van het ontwerpen van logo’s, het maken van productfoto’s, tot aan fysieke oplevering van supplementen en/of kleding. Hierbij maken wij rechtstreekse verzending naar klanten mogelijk volgens het dropshipping principe. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Get in touch!